SSD external Adata SP550 240GB ( 410MB Read 410MB

Voorraad:
Op voorraad (20)
Levertijd:
1 tot 3 dagen
€92,50
  • Informatie
  • Reviews

 

Snelle Overdracht, Gemakkelijk Delen
Gebruik makend van hoogwaardige ADATA SSD productie en USB 3.0, bereikt de SV620 tot 410MB/s lezen en schrijven, of viermaal sneller dan een gemiddelde externe harde schijf. Verplaatsen en laden van inhoud gaat veel sneller en efficiënter.

Maak gebruik van alle Voordelen van SSD
Er zitten geen mechanische componenten in de SSD, wat leidt tot grotere duurzaamheid dan traditionele harde schijven en hij is vrij van mechanische slijtage in de loop der tijd. De SV620 is ook veel lichter en compacter dan externe harde schijven met een gewicht van slechts 88g. Hij werkt koeler, gebruikt veel minder energie en biedt verbeterde schokbestendigheid. Met de SV620 kun je genieten van de snelheid en het gemak van een draagbare SSD met een aantrekkelijke prijs en zonder het gedoe van het kopen van een interne SSD en het plaatsen in een interne behuizing.

Gemakkelijke Aansluiting met Ruime Compatibiliteit
De SV620 ondersteunt Android, Mac OS en Windows met plug n play, zodat hij direct werkt op je desktop, laptop, tablet, smartphone en zelfs spelconsoles zonder drivers of langdurige installatie. Sluit gewoon aan, deel, verplaats en geniet overal en naar gelieve.

Krasvrij Ontwerp
De SV620 heeft verhoogde randen die zijn stijlvolle buitenkant beschermen tegen krassen als je hem op vlakke oppervlaktes legt. Dit zorgt er mede voor dat hij zijn glansrijke uiterlijk behoudt gedurende een lange levensduur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »