F-SECURE Safe 1 Gebruiker / 1 Jaar

Met ongeëvenaarde ervaring op het gebied van endpoint bescherming, detectie en incidentrespons beschermt F-Secure bedrijven en consumenten tegen alles van geavanceerde cyberaanvallen en datalekken tot ransomware-epidemieën. De geavanceerde technologie van

Aantal: 39

 

F-Secure biedt naar eigen zeggen, met F-Secure SAFE 2018, de beste bescherming ter wereld. Daarom neemt Techzine de beveiligingssoftware eens onder de loep om te kijken of die stelling klopt. Het is een gewaagde uitspraak en na alle eerdere reviews dit jaar, moeten ze flink hun best doen om dit waar te maken.

Het ontbreekt F-Secure duidelijk niet aan zelfvertrouwen als je beweert dat je de beste bescherming ter wereld verkoopt, moet je wel een uitzonderlijke prestatie neerzetten met F-Secure SAFE 2016. De concurrentie in de beveiligingsmarkt is namelijk nogal groot en – belangrijker nog – de ontwikkelingen op het gebied van malware gaan nogal snel. Dus je moet van heel goede huize komen om ervoor te zorgen dat jouw beveiligingssoftware gedurende langere periode als beste presteert.

Nog niet zo lang geleden heette het beveiligingsprogramma van F-Secure voor de thuisgebruiker nog F-Secure Internet Security. Maar het Finse bedrijf is een tijdje terug overgestapt op het gebruik van de naam SAFE voor zijn belangrijkste consumentenproduct. Dit is om aan te geven dat de beveiligingssoftware is bedoeld voor meer dan alleen de desktop of laptop. Na de installatie verschijnt ook op je bureaublad een icoon met de naam F-Secure SAFE.

Als je besluit dat je dit wilt installeren, dien je online eerst een F-Secure account aan te maken. Dan geef je aan op welk apparaat je het wilt installeren waarna je een bestand kan downloaden van minder dan 1 MB.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »