Ubiquiti Networks - Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO WLAN toegangspunt

Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO WLAN toegangspunt
UAP-AC-PRO - Indoor/Outdoor, 2.4GHz/5GHz, 802.11 a/b/g/n/ac, 2x 10/100/1000, 1x USB 2.0, 802.3af PoE, 802.3at PoE+

Aantal: 1

 

Productbeschrijving

Heb je genoeg van een ontsabiele wifi verbinding? Met de Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO heb je een access point waarmee je internetverbinding op al jouw mobiele apparaten niet alleen sneller werkt, maar ook een stuk stabieler is. Deze access point is ideaal voor op kantoor, maar ook voor thuis. De AC-Pro verbind je als eerst met je modem via een netwerkkabel. Hiermee wordt de AC-Pro ook automatisch van stroom voorzien dankzij de power over ethernet poort (PoE). Het is hierdoor nog makkelijker om de AC-Pro te plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt is. Vervolgens kan je het access point binnen of buitenshuis ophangen, de AC-Pro heeft namelijk een bereik van 122 meter.

Tips van onze specialist
Om dit zakelijke access point te installeren is enige netwerkkennis vereist.
Om gebruik te maken van de maximale snelheid moeten zowel je router als de apparaten die je ermee wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben.
Combineer meerdere access points zonder zorgen: dankzij de onderlinge communicatie tussen de access points wordt automatisch de signaalsterkte bijgesteld om overal de juiste stabiliteit en snelheid te leveren.

Eenvoudig beheer vanuit de cloud voor alle access points
Het beheer van de access point is snel en gemakkelijk te doen via de bijgeleverde UniFi software. Een aparte controller is dus niet benodigd. Indien je dus meerdere access points aan elkaar koppelt kan je deze gelijktijdig vanuit de cloud beheren. Hierbij heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om diverse groepen draadloze netwerken aan te maken met elk aparte rechten. Ideaal voor op kantoor om bijvoorbeeld gasten toegang te geven tot internet en werknemers tot gedeelde bestanden.

Inhoud van de verpakking
- Ophangsysteem
- Montagekits
- Stroomkabel
- PoE adapter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »