X-sense - X-Sense XS01-WT Rookmelder – Slimme melder WiFi

X-Sense XS01-WT Rookmelder – Slimme melder WiFi
Eigenschappen

Aansluitbaar op Wifi
Pushbericht op telefoon bij alarm
Aansluitbaar of Wifi netwerk
Continue zelftest op Wifi-signaal en batterijstatus
Vervangbare lithium batterij

Aantal: 10

 

Productinformatie

  • Batterij
  • Wifi (slimme melder)

Deze zeer fraai vormgegeven X-Sense rookmelder XS01-WT is een zgn. slimme melder voor je Smart Home. Deze slimme melder kun je aansluiten op je Wifi en geeft een push-bericht op je telefoon als de melder alarm geeft.

Aansluiten op Smart Home
De XS01-WT werkt met Tuya Smart Home systeem. Je kunt deze direct op je eenvoudig Wifi aansluiten met de gratis Smart Life of Tuya app (beschikbaar voor Android en iPhone). Deze melder heeft ook een zelfcontrole functie. Daarmee test de melder periodiek of de Wifi-verbinding en de batterij nog goed zijn. De XS01-WT heeft een vervangbare lithium batterij.

  • Geeft direct pushbericht op telefoon bij alarm
  • Alarm uitzetten met telefoon

LET OP: deze melder is niet onderling draadloos koppelbaar aan andere XS01-WT rookmelders (zoals bij de XS01-WX2). Deze melder is alleen te koppelen aan een wifi netwerk. Als je Wifi wegvalt of een storing heeft zal deze rookmelder wel alarm geven, maar geen bericht naar je telefoon sturen.

Groot bereik, klein formaat
Deze rookmelder heeft een zeer groot meetbereik en is zeer klein van formaat (Ø 78mm). Daarmee kan deze rookmelder overal onopvallend worden geïnstalleerd en geeft hij een uiterst professionele uitstraling.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »